Λάρισα: 78χρονη θύμα απατεώνων - Της απέσπασαν χρυσαφικά για τη "νοσηλεία" του γιου της



Κοσμήματα και τιμαλφή, η αξία των οποίων εκτιμάται πως ανέρχεται σε 5.500 ευρώ, έκλεψαν από 78χρονη Λαρισαία δύο δράστες με απύθμενο θράσος, καθώς δεν δίστασαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση της γυναίκας.

Νωρίς προχθές το πρωί ένας -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- μεσήλικας και εύσωμος άνδρας μπήκε στην αυλή της μονοκατοικίας όπου ζει η 78χρονη δηλώνοντας πως γνωρίζει τον γιο της, ο οποίος «νοσηλεύεται» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και, προκειμένου να πληρώσει τα νοσήλια, της ζήτησε 5.500 ευρώ.

Όταν η 78χρονη του απάντησε πως δεν έχει χρήματα, εκείνος προσποιήθηκε πως τηλεφωνεί στον γιο της και μάλιστα τον ρώτησε εάν, λόγω έλλειψης μετρητών, θα μπορούσε να... πάρει τα κοσμήματα.

Η 78χρονη γνωρίζοντας πως ο γιος της είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα, αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον δεν πείστηκε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με το γιο της.

Παρόλα αυτά η γυναίκα οδήγησε τον δράστη στην κρεβατοκάμαρα, όπου από την μπιζουτιέρα αφαίρεσε κοσμήματα και τιμαλφή η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται σε 5.500 ευρώ.


Πηγη: Ελευθερία (Β.Κ.)


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr