Ψαρονέφρι με λαχανικά



Υλικά:
  • 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 2 καρότα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 4 πατάτες
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 1/2 κούπα λευκό κρασί
  • 2 κσ μουστάρδα με κόκκους
  • 1 κγ κουρκουμά
  • Ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
  • Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε κύβους και τα τοποθετούμε στη γάστρα με νεράκι τόσο όσο για να βράσουν οι πατάτες.
  • Βάζουμε από πάνω το κρέας.
  • Στο μούλτι χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το φαγητό μας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 2 ώρες με κλειστή τη γάστρα.
  • Στο μισό του χρόνου ελέγχουμε τα υγρά στο φαγητό και προσεκτικά γυρνάμε το κρέας.
  • Εγώ έψησα το φαγητό με κλειστή τη γάστρα για όλη τη διάρκεια ψησίματος, βγήκε λουκούμι το φαγητό.
  • Μπορείτε να προσθέσετε ότι αλλά μπαχαρικά ή λαχανικά προτιμάτε.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr