Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας ΔΕ Τρικάλων για τη διπλή διάκριση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Τρικάλων


Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας ΔΕ Τρικάλων  κ. Ελένης-Μαρίνας Ξυνοπούλου για τη διπλή διάκριση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Τρικάλων


Μπορεί οι  σχολικές αίθουσες να άδειασαν λόγω των καλοκαιρινών διακοπών αλλά οι δημιουργίες των παιδιών και οι διακρίσεις δεν έχουν σταματήσει. Μια διπλή διάκριση επεφύλαξαν τα αποτελέσματα του 11ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους: «Cinema...διάβασες;» για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο των Τρικάλων για την ταινία του με τίτλο «Μπες στα παπούτσια μου». Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Τρικάλων έλαβε το 1° Βραβείο Τεκμηρίωσης στην κατηγορία «Ειδικές Σχολικές Μονάδες», καθώς και το Βραβείο Αφίσας ισοτίμως με 5 ακόμα σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους  συντελεστές, αλλά ιδίως στους πρωταγωνιστές αυτού του εγχειρήματος που δεν είναι άλλοι από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, οι οποίοι μας έκαναν όλους συνοδοιπόρους τους και μας παρουσίασαν τον κόσμο μέσα από τη δική τους οπτική δίνοντάς μας τροφή για σκέψη και προβληματισμό. Σε μια δύσκολη χρονιά όπως η φετινή μαθητές και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να προκύψει το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα. 


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ  ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ