Ικανοποίηση του Δημάρχου Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, για τις εργασίες στη Ροδιά. Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας



Με ταχύ ρυθμό προχωρούν οι εκτελούμενες εργασίες κατασκευής του δρόμου που ολοκληρώνει τη σύνδεση του Αμπελώνα με τη  Ροδιά και τους Γόννους, μήκους 11 χλμ. από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα εκτελούνται οι χωματουργικές εργασίες της διαμόρφωσης της υποδομής και κατασκευής των απαραίτητων τεχνικών της οδού. Μετά την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών ακολουθούν οι εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης των πινακίδων σήμανσης και διαγράμμισης της οδού. Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.757.200 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τυρνάβου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι σαφές πως οι εκτελούμενες εργασίες κατασκευής του δρόμου που ολοκληρώνει τη σύνδεση του Αμπελώνα με τη  Ροδιά  και τους Γόννους, μήκους 11 χλμ. από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελούν ένα ακόμα έργο πνοής, το οποίο θα συμβάλλει περαιτέρω στην ανάπτυξη του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Οφείλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τόσο για το έργο αυτό όσο κυρίως για το συνεχές ενδιαφέρον του. Με τον Περιφερειάρχη μοιραζόμαστε αναμφίβολα κοινό όραμα για έργα ουσίας, πνοής και ανάπτυξης στον Δήμο Τυρνάβου.

Θα συνεχίσουμε σε αγαστή συνεργασία επ’ ωφελεία κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας»


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr