«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η προϊσταμένη στα χειρουργεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Μαρία Γκατζούλη


Απώλεια για τον ιατρικό κόσμο της Λάρισας ο αιφνίδιος θάνατος της Μαρίας Γκατζούλη, προϊσταμένης στα χειρουργεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ιατρός-ορθοπαιδικός κ. Ηλίας Παλαιοδωρλίδης με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναγράφοντας:

«Ένας υπέροχος άνθρωπος σήμερα έφυγε αιφνιδίως για το αιώνιο ταξίδι. Η προϊσταμένη του χειρουργειου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Γκατζούλη Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

Μαρία μου, σε ευχαριστούμε για την καλοσύνη σου σε μας, την υπευθυνότητα σου στη δουλειά, τη μεθοδικότητα σου. Πάντα έβρισκες τρόπο να μας λύνεις αγόγγυστα όλα μας τα προβλήματα στο χειρουργειο.  Έτσι τουλάχιστον ήθελες να φαίνεται. Να μας εξυπηρετήσεις όλους, χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονούμενο. Αυτό όμως σου φόρτωνε βάρος και άγχος. Το βλέπαμε  στα διαλείμματα,  μας το έλεγες με τα μάτια. Πονούσες…….

Μαρία έφυγες νωρίς.  Από κει ψηλά είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να προΐστασαι του Χειρουργείου.

Εύχομαι στην οικογένεια σου να ζήσει και να σε θυμάται πάντα με αγάπη.

Καλό Παράδεισο Μαρία μου….

ΥΓ.Α Μαράκι, σήμερα το χειρουργείο λειτούργησε άψογα, σα να σουν εκεί, σα να μην έφυγες. Βλέπεις Μαράκι στο λειτούργημα που επέλεξες να υπηρετήσεις δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι. Τα λέγαμε, θυμάσαι;».


Πηγη: larissanet.grΌλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr