Ο.Κ.Π.Α.Π. Ελασσόνας: «Από σήμερα οι αιτήσεις για τα voucher των παιδικών σταθμών»Για την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ενημερώνει τους γονείς νηπίων ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλλεγγύης & Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) του Δήμου Ελασσόνας.

Το πρόγραμμα επιχορηγεί τα τροφεία των παιδικών σταθμών και τη δαπάνη των οικογενειών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου και λήγει την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. https://ift.tt/3jM7SDw. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων (κωδικών TAXISNET).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση και η κατάσταση απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), προκειμένου να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24933-50218, 24933-50227 ή να απευθυνθούν στα γραφεία του οργανισμού (Δημαρχείο Ελασσόνας) για τη συμπλήρωση των αιτήσεων τους, καθώς και στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς.


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr