Δολοφονία στις Σέρρες: Μαχαίρωσε στην καρδιά τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία ενός 20χρονου, στην Άνω Καμήλα των Σερρών, τα ξημερώματα της Τρίτης. Δράστης είναι ένας 21χρονος, ο οποίος διέφυγε έπειτα από το έγκλημα και αναζητείται.

Η δολοφονία έγινε στη 1 τα ξημερώματα. Οι δύο νεαροί είχαν έντονο διαπληκτισμό με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραβήξει μαχαίρι και να μαχαιρώσει στην καρδιά τον 20χρονο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Η έκκληση να παραδοθεί ο δράστης

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το άγριο έγκλημα. «Έχει αναστατωθεί η κοινωνία της Άνω Καμήλας. Λέγαμε ‘αποκλείεται δεν γίνεται αυτό’. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε έγκλημα εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της κοινότητας Ευριπίδης Αμανατίδης στο infonews24.gr.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νεαρός δράστης ζει στο Λιβαδοχώρι, αλλά επισκεπτόταν συχνά τον παππού του που ζει στην Άνω Καμήλα. «Το πώς έγινε και το γιατί έγινε μόνο οι μάρτυρες θα το πουν. Το άλλο παιδί ήταν από το Κάτω Μητρούσι τι να πουν οι γονείς του, αλλά και οι γονείς του άλλου παιδιού που θα πάει φυλακή» τόνισε ο Πρόεδρος της κοινότητας, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στον δράστη να παραδοθεί: «Απλά έχω να πω πως εάν και εφόσον ακούει, να παραδοθεί. Θα είναι καλά για τον ίδιο, αλλά και να ησυχάσουν όλοι. Η αστυνομία ψάχνει παντού και σίγουρα θα τον βρει κάποια στιγμή».


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr