Πανελλήνιες Εξετάσεις: Εν αναμονή της ανακοίνωσης των βάσεωνΗ αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες φτάνει στο τέλος. Πληροφορίες θέλουν τις βάσεις να ανακοινώνονται σήμερα έως τις 11 το πρωί, με το υπουργείο Παιδείας να μην έχει επιβεβαιώσει το αν οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ή τη Δευτέρα.

Η διαδικασία είναι απλή για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ. Οι υποψήφιοι θα λάβουν ένα sms στο κινητό τους, με το οποίο θα μάθουν οι επιτυχόντες το τμήμα στο οποίο εισήχθησαν.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσω της εφαρμογής του results.it.minedu.gov.gr. και αφού πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο -Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Υπενθυμίζεται ότι φέτος εφαρμόζεται η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Τις επόμενες μέρες και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το υπουργείο Παιδείας, θα ενημερώσει σχετικά με τις ημερομηνίες για την ηλεκτρονική εγγραφή των νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια και αργότερα τις προθεσμίες για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή.


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr