Συνάντηση δημάρχου Λαρισαίων με μέλη Επιτροπής εργαζομένων ΠΠΝΛ


Συνάντηση με μέλη της επιτροπής εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και τη λήψη μέτρων, είχε στο Δημαρχείο της Λάρισας, ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης. 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής, οι παριστάμενοι εξέφρασαν τα επιχειρήματά τους κυρίως σε ότι αφορά στην λήψη μέτρων για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Τα μέλη της επιτροπής χαρακτήρισαν «τιμωρητικά» τα μέτρα, συμπληρώνοντας πως η εφαρμογή τους θα  επιφέρει σοβαρά προβλήματα τόσο στην ομαλή λειτουργία του συστήματος υγείας όσο και στους εργαζόμενους.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις των μελών της επιτροπής, επέμεινε για ακόμα μια φορά στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν την λήψη των όποιων μέτρων θα έπρεπε να εξαντληθούν τα περιθώρια της πειθούς και της ενημέρωσης με επιστημονικά επιχειρήματα και ενημερωτικές δράσεις. 

«Η επιστημονική συζήτηση για την ανάγκη του εμβολιασμού δεν μπορεί να υποκατασταθεί με τιμωρητικά μέτρα τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα στα Νοσοκομεία. Το τελευταίο που χρειάζεται η κοινωνία σήμερα είναι αυτός ο διχασμός», κατέληξε ο Δήμαρχος Λαρισαίων.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr