Συνεργασία Δήμου Τρικκαίων – ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για την πρόληψη κάθε εξάρτησης


Πλήρη συνεργασία και συναντίληψη για θέματα πρόληψης ανάμεσα στην κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και τον Δήμο Τρικκαίων. Στελέχη της νεοσυσταθείσας μονάδας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021.

Παρουσίασαν τις δράσεις και τις αρμοδιότητες της νέας μονάδας, που εδρεύει στη Λάρισα και έχει ως περιοχή αρμοδιότητας ολόκληρη τη Θεσσαλία, ενώ στα Τρίκαλα λειτουργεί ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ.

Ο κ. Παπαστεργίου καλωσόρισε τα στελέχη της «ΕΞΟΔΟΣ», τονίζοντας τη λειτουργία και δράση του Κέντρου Πρόληψης Τρικάλων. Με τα στελέχη του οποίου, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, μπορούν να υλοποιηθούν κοινές δράσεις, που θα στοχεύουν στην πρόληψη, όχι μόνο σε θέματα εξαρτησιογόνων ουσιών, αλλά και εξαρτήσεων μη παράνομων ουσιών ή συνηθειών που «ανθίζουν» στη σύγχρονη εποχή και αφορούν και εφήβους.

Σε πρώτη φάση, η συνεργασία θα εδραιωθεί μέσω διευκολύνσεων και δράσεων για την ανά εβδομάδα στάθμευση της κινητής μονάδας στα Τρίκαλα ή σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Για την επικοινωνία κάθε ενδιαφερόμενου/ης, λειτουργούν οι τηλεφωνικοί αριθμοί 2410555053 (Λάρισα)  2431029921 (Τρίκαλα) ενώ υπάρχει και στο facebook το προφίλ «Κεθεα Εξοδος (συμβουλευτικός σταθμός Τρικάλων)» στη διεύθυνση  (https://www.facebook.com/cctrikala).