Στους πυρόπληκτους της Αρχαίας Ολυμπίας η βοήθεια του Δήμου Λαρισαίων


  • Μεγάλη η ανταπόκριση των Λαρισαίων

 

Αναχωρεί αύριο για το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, η αποστολή του Δήμου Λαρισαίων με την βοήθεια που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι για τους πυρόπληκτους.


Η ανταπόκριση των συμπολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων για συγκέντρωση βοήθειας ήταν μεγάλη, παρά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, συγκεντρώνοντας έτσι μεγάλες ποσότητες αγαθών. Από τη διερεύνηση των στελεχών του Δήμου διαφάνηκε ότι στην παρούσα φάση οι πυρόπληκτοι της περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας, φαίνεται ότι χρειάζονται μεγαλύτερη βοήθεια σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, νερά και άλλα προϊόντα για την καθημερινή τους διαβίωση.


Όλα τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ την αποστολή του Δήμου θα συνοδεύουν οι αντιδήμαρχοι Σωτ. Βούλγαρης και Γ. Αλεξούλης, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Θ. Γκατζούδης καθώς και η κοινωνική λειτουργός των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δ. Λαρισαίων κ. Β. Δοβλατανιώτη.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr