Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝΛ: "Ημέρα έναρξης της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ - Ή αυτοί ή εμείς!"



«4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 16/8/21 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ»

Τα Σωματεία εργαζομένων των Νοσοκομείων και τα  Κ.Υ της Θεσσαλίας, αποφάσισαν να αντιδράσουν οργανωμένα και συλλογικά απέναντι στον εκβιαστικό, παράλογο  και διχαστικό νόμο 4820/21, για  τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών.


Δεν θα επιτρέψουμε να τεθεί σε αργία κανένας συνάδελφος.

Δεν θα επιτρέψουμε να διαταραχτεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου. 


Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021, 4ωρη στάση εργασίας από 11:00 ως 15:00. Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας με την συμμετοχή όλων των Σωματείων στις 12:30  μπροστά στην είσοδο της 5ης Υ.Πε..

Ζητούμε την συμμέτοχη ΟΛΩΝ  των συνάδελφων εμβολιασμένων και μη γιατί μας αφορά όλους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΓΝΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ


Υ.Σ. Παρακαλώ να λάβετε υπόψιν σας την σοβαρότητα των εξελίξεων αφού από τις 16/08/2021 και μετά κανείς δεν εγγυάται τίποτα από αυτά που θα συμβούν. Οι χιλιάδες συνάδελφοί μου, που δεν είναι 10 χιλιάδες όπως λένε αλλά πάνω από 23 χιλιάδες (έτσι τους βολεύει να λένε) είναι αποφασισμένοι μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου να παλέψουν πλέον όχι για κάποιο δικαίωμά τους αλλά για τις ίδιες τις ζωές τους. Μέχρις εσχάτων. Το αφήγημα που στήθηκε αυτό το υγειονομικό πραξικόπημα από την κυβέρνηση, ότι εμείς οι πρώην "ΗΡΩΕΣ"   είμαστε επικίνδυνοι για τους ασθενείς, κατέρρευσε, αφού πλέον αποδείχθηκε και επιστημονικά ότι όλοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Υπάρχουν αποκαλύψεις και καταγγελίες μάλιστα από το δικό μας το νοσοκομείο ΠΓΝ Λάρισας για παράβαση άρθρων επειδή για ανεξήγητους λόγους η διοίκηση και η διεύθυνση ασκούσε επί μέρες τηλεφωνικά στους εργαζομένους εργασιακό bulling για να αποσπάσουν πληροφορίες αν είναι ή δεν είναι εμβολιασμένοι και πότε θα εμβολιαστούν ώστε να δημιουργήσουν καταστάσεις αλλά και να πιέσουν με επαίσχυντο τρόπο τον εμβολιασμό τους. Βιάζονται να μας διώξουν οι άνθρωποι που υποτίθεται ήταν μαζί μας όλο αυτό τον καιρό και έβλεπαν τον αγώνα που κάναμε όλοι μας για να προστατεύσουμε την υγεία. Παρακαλώ όπως αναδείξετε το γεγονός και είμαι πρόθυμος να σας ενημερώσω χωρίς ίχνος φόβου.




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr