Εφτασε στην Αρχαία Ολυμπία η βοήθεια των Λαρισαίων στους πυρόπληκτους


  • Με αποστολή του Δήμου Λαρισαίων

Στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι, η βοήθεια που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι για τους πυρόπληκτους, μετά από σχετικό κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων.

Μέσα σε λίγες ημέρες και παρά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, οι Λαρισαίοι συγκλονισμένοι από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε πολλές περιοχές της χώρας μας, ανταποκρίθηκαν με αίσθημα αλληλεγγύης στο κάλεσμα του Δήμου και έσπευσαν να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.  


Η αποστολή του Δήμου με τους αντιδημάρχους Γ. Αλεξούλη και Σ. Βούλγαρη καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες έφτασε οδικώς στην Αρχαία Ολύμπια και τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στην αντιδήμαρχο κ. Ρ. Αντωνοπούλου. 


Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργο Γεωργιολόπουλο, ο οποίος εκ μέρους των πυρόπληκτων της περιοχή τους, εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς το Δήμο και τους πολίτες της Λάρισας για την μεγάλη και άμεση ανταπόκρισή τους, ενώ μετέφερε και τα προσωπικές του ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων και μέλος της διοίκησης της ΚΕΔΕ κ. Απ. Καλογιάννη. 


Στο πλαίσιο της συνάντηση τα μέλη της αποστολής του Δήμου Λαρισαίων δώρισαν στον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας εκδόσεις του Δήμου Λαρισαίων και τοπικά προιόντα. Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr