Η Επιτροπή Αγώνα ΠΓΝΛ κατά του υποχρεωτικου εμβολιασμού



Εργαζόμενοι του ΠΓΝΛ που είναι αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου και στο απαράδεκτο διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας χωρίς χρήματα, συμμετέχουν στην συγκέντρωση που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ και  θα πραγματοποιεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου και ώρα 11:00 μπροστά στο Υπουργείο Υγείας .

Η μετάβαση θα γίνει με ένα μισθωμένο λεωφορείο με ώρα αναχώρησης 5:30 από την πύλη του ΠΓΝΛ και 5:45 μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο. Θα τηρηθούν αυστηρά οι ώρες αναχώρησης του λεωφορείο από τα δύο σημεία της πόλης μας.

Όσοι συνάδελφοι δεν θα έρθουν στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ θα συγκεντρωθούν μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου στις 11:00 για να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και τις συνέπειες του νόμου.

Η κυβέρνηση με τον νόμο της υποχρεωτικότητας των  υγειονομικών επενδύει στον εκβιασμό και  τον διχασμό των εργαζομένων. Εξαθλιώνει  εργαζόμενους και ΕΣΥ. Για να κρύψει τις ευθύνες της στοχοποιεί τους υγειονομικούς που έδωσαν και δίνουν καθημερινή μάχη  για την αντιμετώπιση της πανδημίας.Σχεδιάζει  συγχωνεύσεις δημόσιων μονάδων υγείας, ιδιωτικοποιήσεις, επαναφορά των εργολάβων στα Νοσοκομεία.

Ζητούμε :

Να καταργηθεί ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Να μην τεθεί σε αναστολή εργασίας κανένας συνάδελφος.

 Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού  και μονιμοποίηση των συμβασιούχων. 
 Πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων.

 Στεκόμαστε ενωμένοι, με αλληλεγγύη.

Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία αποχή από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

 Η κυβέρνηση και η Διοίκηση του ΠΓΝΛ θα  έχει την πλήρη  ευθύνη για οποιαδήποτε δυσλειτουργία και προβλήματα παρουσιάσει το Νοσοκομείο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΓΝΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr