Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο συζυγοκτόνος της Λάρισας - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του


Προθεσμία για να απολογηθεί τo πρωί της Παρασκευής (11:00) έλαβε ο 54χρονος που νωρίτερα πέρασε την πόρτα της Ανακρίτριας για την αποτρόπαια δολοφονία της 43χρονης συζύγου του το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα της Λάρισας. Στη συνέχεια με συνοδεία αστυνομικών οχημάτων έγινε νέα μεταγωγή του 54χρονου, καθώς παραμένει κρατούμενος.

Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου Κωνσταντίνος Γαλανός δήλωσε από την πλευρά του ότι ο πελάτης του έχει ψυχολογικά προβλήματα.

«Λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή τον τελευταίο χρόνο, ενώ πριν από περίπου 20 ημέρες είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών από όπου έλαβε επιπλέον αγωγή», υποστήριξε.

Υπογραμμίζεται ότι η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε νωρίτερα σε βάρος του 54χρονου ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως και την παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο 54χρονος φέρεται να ηχογράφησε με το κινητό τηλέφωνό του την λεκτική αντιπαράθεση και την εκτέλεση της 43χρονης συζύγου του το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα.


Πηγη: larissanet.grΕκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr