Έκλεισε η Διεύθυνση Αλλοδαπών της Αποκεντρωμένη Διοίκησης Θεσσαλίας λόγω κρουσμάτων Covid-19



Tην αναστολή λειτουργίας των Τμημάτων Αδειών Διαμονής και Ελέγχου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης εξαιτίας της συρροής κρουσμάτων covid-19 αποφάσισε χθες ο ασκών χρέη συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Παππάς.

Η αναστολή λειτουργίας ισχύει μέχρι και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και όπως αναφέρεται στην απόφαση «για τις στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο διαχείρισης κρούσματος και τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Διευκρινίζεται ότι, κατά τη διάρκεια αναστολής της λειτουργίας του Τμήματος Αδειών Διαμονής Νομού Λάρισας, έως και την 30-08-2021, τα προγραμματισμένα ραντεβού, για κατάθεση αιτήσεων για άδεια διαμονής ή Ειδική Βεβαίωση Άδειας Διαμονής που δεν θα πραγματοποιηθούν στο εν λόγω διάστημα, θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες και ώρες για τις οποίες θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Η λειτουργία του Τμήματος Γραμματείας συνεχίζεται κανονικά εξυπηρετώντας τα προγραμματισμένα ραντεβού για την επίδοση αδειών διαμονής, απορριπτικών και ανακλητικών αποφάσεων και βεβαιώσεων ετών νόμιμης διαμονής.»


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr