Διανομή τροφίμων και αγαθών σε 2040 ευπαθείς οικογένειες του Δημου Λαρισαίων


  • Μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ που υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Ολοκληρώνεται σήμερα από το Δήμο Λαρισαίων η διανομή τροφίμων και αγαθών στους δικαιούχους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ». 


Η διανομή ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και ολοκληρώνεται σήμερα. Στο Δήμο Λαρισαίων ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 2.040 οικογένειες με 3.806 μέλη, ενώ σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας στηρίζονται από το πρόγραμμα 4.345 οικογένειες με 8.460 μέλη. 


Στη συγκεκριμένη διανομή, διανεμήθηκαν Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Ρύζι, Φακές, Φασόλια, Φρυγανιές, Μακαρόνια, Μέλι, 2-4,   Αφρόλουτρο-Σαπούνι για τα μονομελή νοικοκυριά , Οδοντόκρεμα-Σαμπουάν-Σκόνη Πλυσίματος-Σαπούνι για οικογένειες με 2-8 μέλη, 3 Νωπά προϊόντα: Βόειο κρέας, Χοιρινό κρέας, Φέτα, ενώ οι πολυμελείς οικογένειες παρέλαβαν επιπλέον Γραβιέρα, Πατάτες και Καρότα.  


H διανομή τόσο στο Δήμο Λαρισαίων όσο και σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ ο Δήμος Λαρισαίων είναι συντονιστής του προγράμματος σε επίπεδο Π.Ε. 


Παρόντες στη διανομή ήταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτ. Βούλγαρης, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Λαρισαίων κ.α. 



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr