Δήμος Ελασσόνας: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε 400 οικογένειες


Συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 29 Σεπτέμβριου η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την κοινωνική στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για του Απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε 400 οικογένειες και αφορά 1000 δικαιούχους του προγράμματος. Ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελουμένων οικογενειών θα διανεμηθούν νωπά αγαθά (κρέας), καθώς και τρόφιμα και βασικά είδη καθαριότητας. 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υγειονομικής κατάστασης και των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν στο σημείο διανομής στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (παλιές εργατικές κατοικίες) την ημέρα και ώρα που θα τους υποδειχθεί μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει και να φέρουν μαζί τους τσάντες για τη μεταφορά των προϊόντων.   

Η διανομή θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελούμενων (Υποχρεωτική Μάσκα και Γάντια). 

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

- 08.30 - 10.00

ΑΜΟΥΡΙ , ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ, ΣΥΚΕΑ. 

- 10.00 - 11.30

ΑΚΡΗ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΓΙΑΝΝΩΤΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΚΡΑΝΕΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΟΥΤΡΟ, ΦΑΛΑΝΗ, ΑΕΤΟΡΑΧΗ, ΑΖΩΡΟΣ, ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΔΟΛΙΧΗ, ΔΡΥΜΟΣ.  

- 11.30 - 13.00

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΡΥΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ, ΛΙΒΑΔΙ, ΛΟΦΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΙ, ΜΗΛΕΑ, ΜΙΚΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΥΘΙΟ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΗ. 

- 13.00 - 15.00 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ. 

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα 2493025440 και 6945591722.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr