Ομορφη ποδηλατάδα στο κέντρο της Λάρισας


  • Την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα με εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 

 

Την Πέμπτη 16/9 και ώρα 19:00 συγκεντρωνόμαστε με τα ποδήλατα μας στην πλατεία Σάπκα (Κεντρική Πλατεία), για να απολαύσουμε μια όμορφη ποδηλατάδα σε δρόμους του κέντρου, αλλά και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομους.

Ελάτε να ποδηλατήσουμε και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα του ποδηλάτου στην καθημερινότητα μας.

Μικροί ποδηλάτες της ακαδημίας ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, αθλητές και μέλη των ποδηλατικών συλλόγων της πόλης, κλόουν με τα ποδήλατα τους, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, οικογένειες με τα παιδιά και τα ποδήλατα τους, όλη η πόλη συμμετέχει σε μια ξεχωριστή ασφαλή ποδηλατάδα.

Την διαδρομή καλύπτει ηΤροχαία Λάρισας για την ασφάλεια των ποδηλατών, ενώ για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης συνοδεύουν με τα ποδήλατα τους, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ, Ε.Ο.Δ.Υ.Α.


  • Συγκεκριμένα η διαδρομή:

Κεντρική πλατεία

 Μ. Αλεξάνδρου

 Ηλιοδώρου 

Ρούσβελτ 

Ιουστινιανού

 Σεφέρη 

Κίρκης 

23ης Οκτωβρίου

 Κανάρη 

Λάμπρου Κατσώνη 

23ης Οκτωβρίου 

Κύπρου

 Αμαλίας 

Βενιζέλου 

Κυκλικός κόμβος Αγ. Αχιλλειου

 Κενταύρων 

Κύπρου 

Κεντρική πλατεία


  • Πρόγραμμα

19:00 Συγκέντρωση των ποδηλατών στην πλατεία Σάπκα (κεντρική πλατεία)

19:00 Δρόμοι χαράς και ανεμελιάς- Ομάδα φόρουμ Κλόουν Λάρισας Edu Europe «Τα νέα έργα στο κέντρο της πόλης»

19:20 Χαιρετισμός Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη

19:30 Ποδηλατάδα 

 

  • Φορέστε το κράνος σας, έχετε φώτα στο ποδήλατο σας, χρήση μάσκας στην κεντρική πλατεία, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε υγιείς. Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr