Προσφορά σχολικών ειδών και τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Γραφική ύλη  προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ» ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς   ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

 
  Η ιδιοκτήτρια  του βιβλιοπωλείου κυρία Γκουσγκούνη Αναστασία ενίσχυσε για άλλη μια φορά την προσπάθεια αυτή, αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , ώστε να δοθούν σχολικά είδη στα μικρά παιδιά των δικαιούχων της Δομής.

Τα  είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία αυτή τονίζοντας ότι  «λόγω της δύσκολης κατάστασης που ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς οπότε πρέπει με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τις οικογένειες αυτές με μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών συνεχίζεται  καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έτσι ώστε κανένας μαθητής να μη μένει χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Επιπλέον σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε ο μη κυβερνητικός οργανισμός DRC GREECE (Δανικό Συμβούλιο Προσφύγων) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με σκοπό την στήριξη όσων  βρίσκονται σε ανάγκη.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr