Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας από την Τράπεζα Τροφίμων ΘεσσαλίαςΣημαντική ποσότητα τροφίμων  προσέφερε η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με σκοπό τη στήριξη των   δικαιούχων  του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Tα προϊόντα παρέδωσε η πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων  κα Μπλιάτσου Φωτεινή . Σε σχετική ανακοίνωση επισημάνθηκε ότι είναι  σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες  που έχουν κοινό σκοπό τη στήριξη  των ευπαθών ομάδων που βρίσκονται  σε ανάγκη, προωθώντας πάντα  την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.
Από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων τα τρόφιμα   παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου την ευχαρίστησαν  για άλλη μια φορά για  την προσφορά και την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. 
 
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
 
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).
 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr