Προσφορά Σχολικών Ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Σχολικά είδη  προσέφερε το “RESTART YOUR BODY” (ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΑΣΑΖ, MIHA BODYTEC) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων,  ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς,   ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα σχολικά είδη προσέφερε ο ιδιοκτήτης  κος Ραχωβίτης  Θεόφιλος  αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , ώστε να δοθούν  στα μικρά παιδιά των δικαιούχων της Δομής τονίζοντας ότι θα είναι αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες .

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών συνεχίζεται  καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έτσι ώστε κανένας μαθητής να μη μένει χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς)  .Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr