Συνάντηση της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων με τον πρόεδρο του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, κ .ΔΙΓΓΕΛΙΔΗ

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων, κας Ελένης – Μαρίνας Ξυνοπούλου, με τον πρόεδρο του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού(ΤΕΦΑΑ), Καθηγητή, κ. Διγγελίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων, με θέμα την πρακτική άσκηση των φοιτητών του τμήματος ΤΕΦΑΑ.

Η δυνατότητα πρακτικής άσκησης των φοιτητών ΤΕΦΑΑ στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ήταν ένα από τα θέματα αναφοράς της συνάντησης. «Μέσα από τη συμμετοχή των φοιτητών στα σχολεία, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν νέες μεθόδους εκγύμνασης του σώματος αλλά και διατροφικές συμβουλές» , δήλωσε ο κ.Διγγελίδης.

Η κ. Ξυνοπούλου αποδέχθηκε τις προτάσεις του Προέδρου, τον ευχαρίστησε και του ζήτησε αντίστοιχα τη συμμετοχή μαθητών σε εργαστηριακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.