Καλωσόρισμα Παπαστεργίου σε 119 πρωτοετείς του τμήματος Διαιτολογίας - Διατροφολογίας


Στη νέα αρχή 119 φοιτητών/τριών του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Στην πρώτη ενημέρωση που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και τα μέλη ΔΕΠ του τμήματος, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 στον χώρο της Σχολής, ο κ. Παπαστεργίου καλωσόρισε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες στην πόλη του Ασκληπιού, δίνοντας έμφαση στην ευζωία, που πρέσβευε ο θεός της Ιατρικής. Και τόνισε ότι αυτή η ευζωία πλέον είναι το ζητούμενο, ειδικά μετά την πανδημία, επισημαίνοντας τον ρόλο των νέων επιστημόνων, που θα αποφοιτήσουν από το τμήμα. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε επίσης στη δυναμική που αναπτύσσει το νέο αυτό τμήμα της Σχολής που μαζί με το ΤΕΦΑΑ εδρεύουν στα Τρίκαλα, δίνοντας έμφαση στη φιλικότητα της πόλης.

 
Η ενημέρωση των νέων ακαδημαϊκών πολιτών των Τρικάλων έγινε από τον πρόεδρο του τμήματος κ. Θαν. Τζιαμούρτα, ενώ προηγήθηκε χαιρετισμός από τον κοσμήτορα της Σχολής κ. Θαν. Παπαϊωάννου.
Στο τμήμα εισάγονται φέτος (2021-22) 119 φοιτητές/τριες μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ οι πρωτοετείς θα φτάσουν συνολικά τον αριθμό 130. Ετσι συνολικά το τμήμα θα διαθέτει 359 φοιτητές και φοιτήτριες που θα σπουδάζουν στα Τρίκαλα.