Δήμος Λαρισαιων: Εθελοντική αιμοδοσία 2ης και 3ης ΔΚ


Αιμοδοσία την Τετάρτη στην Κεντρική Πλατεία

Διοργανώνεται από την 2η και 3η Δημοτική Κοινότητα του Δ. Λαρισαίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και το ΓΝΛ 


Αιμοδοσία διοργανώνει η 2η και η 3η κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων μαζί με το Επιμελητήριο Λάρισας την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στην Κεντρική πλατεία Λάρισας από τις 9  το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΓΝΛ), τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

Οι πρόεδροι της 2ης και 3ης Κοινότητας κυρίες Σοφία Γκουνέλα και Ειρήνη Χατζούλη καλούν τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, σημειώνοντας παράλληλα και τα εξής:

«Πριν από μερικές μέρες, ως Κοινότητες, επικοινωνήσαμε με το κέντρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, και ζητήσαμε να καλύψουμε με αίμα την εγχείρηση μιας γυναίκας που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Τότε με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στα ψυγεία του Νοσοκομείου υπήρχε μεγάλη έλλειψη. Φοβερό. Η Λάρισα με τόσο αναπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού πρέπει να δράσει. Πρέπει να πρωτοπορήσει και σ αυτόν τον τομέα. Η αιμοδοσία είναι μία πράξη που διαρκεί δέκα λεπτά και χαρίζει ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας.»


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της 2ης και 3ης κοινότητας στα αντίστοιχα τηλέφωνα: 2410 256252, 2410285566.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr