Σχολικά είδη από το 3ο Σύστημα Αεροπροσκοπων Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων


Σχολικά είδη προσέφερε το 3Ο Σύστημα  Αεροπροσκόπων Λάρισας  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων,   ενισχύοντας  για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα είδη προσέφεραν οι εκπρόσωποι του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων κ.κ. Λέων Μαγρίζος και Πηλέας Νασίκας τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θέλουν να συμβάλλουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζοντας τα μικρά παιδιά των δικαιούχων της Δομής.

Από την πλευρά του Δήμου τα σχολικά είδη παρέλαβαν  τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για ην προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς)  .Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr