Κάθειρξη 9 ετών σε Λαρισαίο για παιδική πορνογραφίαΠοινή κάθειρξης 9 ετών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε έναν 54χρονο Λαρισαίο που κατηγορήθηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο κατηγορούμενος που ζητώντας συγγνώμη, με μισόλογα προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του, οι οποίες προκάλεσαν τη μήνιν του εισαγγελέα της έδρας που ζήτησε «να τιμωρηθεί παραδειγματικά».

«Δεν ορρωδεί προ ουδενός» πρόσθεσε ο εισαγγελέας, αφού ο κατηγορούμενος –αρχικά μέσω του διαδικτύου και στη συνέχεια τηλεφωνικά – δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί μια 16χρονη ανήλικη με αναπηρίες από τον Βόλο για να τις αποσπάσει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο εκβιάζοντας μάλιστα τη μικρή πως αν δε το έκανε «θα σκότωνε τους γονείς της».

Το κορίτσι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, αφού όπως κατέθεσε χθες η μητέρα της, λέγοντας «τι περνώ» όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, «χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο», αυτοτραυματίστηκε και από το αιμάτωμα που προκλήθηκε απεβίωσε «τρεις ημέρες πριν το πρωτόδικο δικαστήριο».


Πηγη: Ελευθερία (Β. Κακάρας) 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr