Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Λάρισα - Δείτε σε ποιες περιοχές


Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, σε περιοχές του νομού Λάρισας, για να εκτελεσθούν  απαραίτητες  τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά:

Κυριακή  31/10/2021

- Από ώρα 07:30 -8:30: α) Δημοτικά Διαμερίσματα: Μαρμαρίνης, βόρειο Τμήμα  Ελευθερίου β) Εργοστάσια: ΧΑΤΖΗΔΗΜΑ – ΤΕΜΚΑ – ΒΙΟΛΑΚ. 

- Από ώρα 09:00 -11:30: Δημοτικά Διαμερίσματα Δήμου Κιλελέρ: Κρύα Βρύση,  Αγ. Γεώργιος, Αγ. Παρασκευή και αρδευτικοί πελάτες αυτών. 

- Από ώρα 09:00 -14:30: Δημοτικά Διαμερίσματα Δήμου Κιλελέρ: Δοξαρά, Ψυχικού και αρδευτικοί πελάτες αυτών.

- Από ώρα 09:00 -10:30: Πόλη Λάρισας: α) βιοτεχνίες Τζιαστούδης, β) φάρμα Πιτσίλκα.

- Από ώρα 08:00 -10:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός Βελή, β) οδός Τσαμαδού, γ) οδός Ανθίμου Γαζή, από το ύψος της οδού Κουμουνδούρου έως το ύψος της οδού Ηπείρου

- Από ώρα 10:00 -12:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός Κολοκοτρώνη, από το ύψος της οδού Ιουστινιανού έως το ύψος της οδού Οικ. Εξοικονόμου, β) οδός 28η Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Ιουστινιανού έως το ύψος της οδού οδού Οικ. Εξοικονόμου γ) οδός Κοτοπούλη, δ) οδός Μετσόβου, ε) οδός Τσιμισκή, από το ύψος της οδού 28η Οκτωβρίου έως το ύψος της οδού Μιαούλη, στ) οδός Γαλάτη, από το ύψος της οδού Ιάσωνος έως το ύψος της οδού Μιαούλη, ζ) οδός Ηρώων Πολυτεχνείου, από το ύψος της οδού 28η Οκτωβρίου έως το ύψος της οδού Μιαούλη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr