Δήμος Λαρισαιων: Εργασίες ανακατασκευής στην οδό Νικοτσάρα


Ανακατασκευάζεται η οδός Νικοτσάρα

  • Θα ακολουθήσουν εργασίες στην οδό Κανάρη 


Ξεκινούν την ερχόμενη  Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, οι εργασίες του Δήμου Λαρισαίων για την ανακατασκευή της οδού Νικοτσάρα, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου του Δήμου για την «ανακατασκευή οδών της συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου». Με την ολοκλήρωση της παρέμβασης στην Νικοτσάρα, θα ανακατασκευαστεί και η οδός Κανάρη. 

Οι παραπάνω δημοτικοί οδοί θα ανακατασκευαστούν πλήρως σε διατομή ενιαίου οδοστρώματος. Θα κατασκευαστούν επίσης νέα δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων τα οποία θα συνδεθούν με το κεντρικό δίκτυο της ΔΕΥΑΛ , νέο δίκτυο οδοφωτισμού και θα εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες πρασίνου (φύτευση- άρδευση). 

Ετσι, από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις     με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  Νικοτσάρα (από Λ. Κατσώνη έως Υψηλάντου). Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν  έως και την Τετάρτη 8  Δεκεμβρίου   καθ’ όλο το 24ωρο.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr