Επιμελητήριο Λάρισας: 3η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στον Πειραιά η 3η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια.

Τη διοργάνωση είχε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΕΠ), με την υποστήριξη και συνδιοργάνωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ( ΕΕΑ) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).


Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του ΕΕΠ κ. Ιωάννη Βουτσινά, την συνδιάσκεψη χαιρέτησαν, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσιου, ο Υπ. ΓΕΜΗ του ΕΕΘ κ. Κωνσταντίνος Λάσκος, ο Β' Αντιπρόεδρος του ΕΕΠ κ. Λ. Μίχας, ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλακης Χαράλαμπος, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Κατρινης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κ. Καββαθάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γεώργιος Καρανικας, ο Πρόεδρος του ΠΟΑΔ. κ. Ηλίας Τσολάκης και ο Πρόεδρος ΕΑΕΕ κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου.


Οι εισηγήσεις έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα του ΕΕΑ και Πρόεδρο της  Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δημήτρη Γαβαλακη και το μέλος Δ.Σ του ΕΕΘ και ΠΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας - Πρόεδρος Επιτροπής Εργασιακών Νομικών Ασφαλιστικών Θεμάτων ΕΕΘ κα Ματίνα Σιώχου.

Στην συνδιάσκεψη, όπου συμμετείχαν εκλεγμένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας  και εκπρόσωποι όλων των Σωματείων, αναλύθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο σήμερα και τέθηκαν οι προτεραιότητες με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθούν τα συλλογικά όργανα , με στόχο την εξυγίανση του κλάδου και την διευκόλυνση των εργασιών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.


Το Επιμελητήριο Λάρισας εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας κα Καλλιόπη Τζήκα και το μέλος του Δ.Σ  κ. Μωυσής Μανουάχ.


Το Εθνικό Επιμελητηριακο Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ( ΕΕΔΕΓΕ) εκπροσωπήθηκε από την Α' Αντιπρόεδρο Καλλιόπη Τζήκα (Επιμελητήριο Λάρισας)την Β' Αντιπρόεδρο Ελένη Τσιαπάρα ( Επιμελητήριο Σερρών) ,την αν. Γενική Γραμματέα Αναστασία Μανωλα ( Επιμελητήριο Ρεθύμνης), το μέλος της Γεν. Συνέλευσης Αγγελική Κωνσταντινίδη( Επιμελητήριο Πρέβεζας) και το μέλος της Γεν. Συνέλευσης Δέσποινα Καραμπετσου (Επιμελητήριο Εύβοιας).


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr