Προσφορά τροφίμων από το 42ο Νηπιαγωγείο ΛάρισαςΤρόφιμα συγκέντρωσαν και προσέφεραν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 42ου Νηπιαγωγείου Λάρισας  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  .

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο χώρο του νηπιαγωγείου  με τη συνεργασία εκπαιδευτικών γονέων και μαθητών  στα πλαίσια της δράσης «Ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο» με αφορμή και τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Τα είδη παρέδωσαν οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου  κ.κ. Γιωτοπούλου Ντίνα και Μπαρά Δήμητρα οι οποίες τόνισαν ότι με την πράξη  αυτή θέλουν να συμβάλλουν στην καλύτερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη πολύ περισσότερο ενόψει και των εορτών που πλησιάζουν.
Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τις ευχαρίστησαν ενώ παράλληλα  ενημέρωσαν ότι με την προσφορά αυτή  ενισχύουν για άλλη μια φορά  το έργο της Δομής. 
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς). 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr