Τρίκαλα: “Αρνούμαι τα πάντα” λέει ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του


Αύριο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 29χρονος αστυνομικός, που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 4χρονης κόρης του  στα Τρίκαλα. Ακύρωση της ποινικής διαδικασίας ζητούν οι συνήγοροι υπεράσπισής του.

Ενώπιον ανακριτή κατέθεσε και η μητέρα της μικρής που κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ παρουσία νέου πραγματογνώμονα παιδοψυχιάτρου κατόπιν αιτήματος του κατηγορουμένου, θα καταθέσει και η ανήλικη. Ο 29χρονος, μέσω του συνηγόρου του, κάνει λόγο για σκευωρία: “Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο, το παιδί μου, το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα γι’ αυτό, που έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο”.

Ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού δήλωσε στον ΑΝΤ1: “Πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος, το μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν μαζί” ενώ πρόσθεσε: “Ο γιος μου κάνει λόγο για σκευωρία. Ο γιος μου αυτήν τη στιγμή βρίσκεται κρατούμενος, του έχουν πάρει τα πάντα, δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή να κάνει τίποτα, είναι κρατούμενος. Για κάτι το οποίο είναι εντελώς ανυπόστατο”

Με καταθέσεις μαρτύρων θα επιχειρήσει να αποδομήσει την κατηγορία που του αποδίδεται ο αστυνομικός, ενώ μιλά ανοικτά για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου του και για καταγεγραμμένες συνομιλίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με απειλές, όπως ισχυρίζεται όταν ζήτησε συνεπιμέλεια της κόρης τους.

Ο Γιώργος Παναγιώτου, συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου, δήλωσε: “Όταν ο πατέρας τής έθεσε πλέον ζήτημα συνεπιμέλειας του ανήλικου παιδιού και όχι απλής επικοινωνίας προφανώς αντέδρασε. Υπάρχει καταγεγραμμένη ευθεία απειλή της προς τον ίδιο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το πετύχει αυτό”.


Πηγη: enikos.gr