Φαρκαδόνα: Ανεμβολίαστος αρνήθηκε να λάβει το σημείωμα της απογραφής από εμβολιασμένο απογραφέα


Ανεμβολίαστος ιδιοκτήτης οικίας δεν δεχόταν να λάβει το ειδικό σημείωμα για την απογραφή από πλήρως εμβολιασμένο απογράφεα, καθώς ισχυριζόταν ότι πλέον έχει τον ιό μέσα του και τον διασπείρει

Σε θέση μάχης εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι σε όλη τη χώρα. Αυτά που τους χωρίζουν τους ανεμβολίαστους από τους εμβολιασμένους είναι πολλά και φυσικά τα γεγονότα που διαδραματίζονται πανελλαδικά και τοπικά προκαλούν έκτος από έκπληξη και εντύπωση.

Δεν πίστευε αυτό που άκουγε ένας απογραφέας σε κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας, όταν κλήθηκε να αποδώσει το σημείωμα της ΕΛΣΤΑΤ με τον κωδικό της αυτοαπογραφής σε οικία.

Κι αν κανείς περίμενε να ακούσει ότι ο ιδιοκτήτης της οικίας θα ζητούσε πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον απογραφέα ή να αρνηθεί να παραλάβει το σημείωμα της απογραφής, λόγω άρνησης όπως συμβαίνει με πολλούς τελευταία, δυστυχώς ήρθε αντιμέτωπος με ένα άλλος γεγονός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο ιδιοκτήτης της οικίας κατά την επίσκεψη του απογράφεα, ζήτησε από το ίδιο να ενημερωθεί αν είχε πραγματοποιήσει το εμβόλιο. Ο απογραφέας τον ενημέρωσε ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος έχοντας ταυτόχρονα μαζί του και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας, δεν δέχτηκε να παραλάβει το σημείωμα, καθώς όπως υπογράμμισε το είχε αγγίξει με τα χέρια του εμβολιασμένο άτομο, το οποίο έχει τον ιό μέσα του και τον διασπείρει.

Για αρκετή ώρα ο απογραφέας προσπαθούσε να πείσει στον ιδιοκτήτη να λάβει το σημείωμα, ωστόσο εκείνος υπήρξε ανένδοτος.

Τελικά το σημείωμα μετά από αρκετή ώρα το έλαβε άλλο μέλος της οικογένειας για να προχωρήσει η διαδικασία.