Κυκλικό κόμβο, χώρους πρασίνου, πεζοδρόμια και παρκινγκ στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Την περιβαλλοντική και αστική αναβάθμιση στο τμήμα της επαρχιακής οδού  Καρδίτσας – Μητρόπολης, στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, που αποτελεί βασική είσοδο της πόλης της Καρδίτσας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση της συμπληρωματικής μελέτης που οδηγεί στην ολοκλήρωση της συγκοινωνιακής μελέτης «Σύνταξη συμπληρωματικών μελετών στην επαρχιακή οδό «2»» και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση κυκλικού κόμβου,  πεζοδρομίων, χώρων πρασίνου και χώρου πάρκινγκ για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση της μελέτης προκειμένου να ωριμάσουμε πλήρως το έργο της αναμόρφωσης του τμήματος  της επαρχιακής οδού  Καρδίτσας – Μητρόπολης, στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και να το εντάξουμε σε χρηματοδοτικό εργαλείο» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για ένα έργο που αλλάζει το αστικό τοπίο της περιοχής με τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου και  δημιουργεί συνθήκες  ασφάλειας στη μετακίνηση των πεζών. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια, δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.