Τηγανητό Κοτόπουλο στο Φούρνο



Υλικά (4 μερίδες):
  • 4 μπουτάκια ή κοπανάκια κοτόπουλου
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
  • ½ κ.σ. μπαλσάμικο
  • 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Κότας
  • 40 γρ. τρίμμα ψωμιού ή φρυγανιάς
  • 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση:
  • Σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το μπαλσάμικο και τη μερίδα του ζωμού. 
  • Βάζουμε το κοτόπουλο στο μείγμα και μαρινάρουμε για 1 ώρα στο ψυγείο, γυρίζοντάς 1-2 φορές. Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και την αποσύρουμε.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C στη ρύθμιση πάνω-κάτω, στους 200° C στη ρύθμιση στον αέρα και στην ένδειξη 7 στον φούρνο υγραερίου.
  • Ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα σε ένα ρηχό πιάτο και πανάρουμε το κοτόπουλο.
  • Τοποθετούμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για 30-35 λεπτά, ή μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.
  • Συνοδεύουμε με σαλάτα που την σερβίρουμε με Hellmann’s Salad Dressing.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ 

Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr