Δημοσκόπηση για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Ποια η διαφορά μεταξύ των υποψηφίων



Η δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» εστιάζει στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και τη διαφορά που καταγράφουν οι 6 υποψήφιοι για την προεδρία.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του κ. Παπανδρέου και του κ. Ανδρουλάκη, αλλά οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές.

Βασικό συμπέρασμα της πρώτης έρευνας στην προεκλογική αφετηρία για τις κάλπες είναι ότι η μάχη οδηγείται σε δεύτερο γύρο.

Στην ευρύτερη δεξαμενή πιθανών ψηφοφόρων ο Ανδρέας Λοβέρδος καταγράφει ποσοστό 28,8% (27,2% στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Παπανδρέου 25,2% (25,8%), ο Νίκος Ανδρουλάκης 24,7% (25,4%), ο Παύλος Χρηστίδης 6,2% (6,2%), ο Παύλος Γερουλάνος 4,3% (4,3%) και ο Χάρης Καστανίδης 4,1% (3,7%).

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο Γιώργος Παπανδρέου, συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές (ή μάλλον αρνητικές) γνώμες μεταξύ των υποψηφίων – φτάνει το 51,8% όσων δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν (έναντι 47% θετικών).

Στον αντίποδα, ο κ. Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές γνώμες (78,8%) και παράλληλα τις λιγότερες αρνητικές (μόλις 18,5%) —ακόμα καλύτερα είναι τα ποσοστά του μεταξύ των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής Βορείου Τομέα του ΚΙΝΑΛ, συγκεντρώνει 77,3% θετικές γνώμες και 22,4% αρνητικές.


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr