Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καμπάνια εμβολιασμού στο Δήμο Κιλελέρ


Θανάσης Νασιακόπουλος: «Το 34% των εμβολιασθέντων έκανε την πρώτη δόση»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  η καμπάνια  εμβολιασμού στις τοπικές κοινότητες του Κιλελέρ και του Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ, που σχεδιάστηκε από το Δήμο και την 5η ΥΠΕ, με το εμβόλιο της Pfizer.

Συνολικά εμβολιάστηκαν 107 άτομα εκ των οποίων τα 40 έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Τη διαδικασία του εμβολιασμού των πολιτών στην Κοινότητα του Κιλελέρ παρακολούθησε κι ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την άριστη οργάνωση και το συντονισμό του όλου εγχειρήματος, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος για τα αποτελέσματα της καμπάνιας και κάλεσε όλους του πολίτες να εμβολιστούν το ταχύτερο δυνατό.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με το πέρας του εμβολισμού δήλωσε:

Σήμερα ολοκληρώθηκε στις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ η καμπάνια εμβολιασμού του Δήμου μας. Συνολικά εμβολιάστηκαν 287 συμπολίτες μας. Το ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι ότι 97  από αυτούς (ποσοστό 33,8%) έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Όπως έχω επανειλημμένα τονίσει φαίνεται να γίνεται συνείδηση ότι θανατηφόρος ιός είναι διάσπαρτος μέσα στην κοινωνία και ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Αλλά και ότι μόνο ένα εντυπωσιακό ποσοστό εμβολιασμού μπορεί να αποτρέψει την καταστροφική δύναμη της πανδημίας.

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά δημόσια τον διοικητή Φώτη Σερέτη, τη διοίκηση και τους υπαλλήλους της 5ης ΥΠΕ για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας, τον ταχύτατο σχεδιασμό και την επιτυχή ολοκλήρωση της εμβολιαστικής καμπάνιας στο Δήμο μας. Τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των ΤΣ των κοινοτήτων αλλά και τους απλούς πολίτες που βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.  Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ εκείνα τα άτομα που ξεπέρασαν τις όποιες αναστολές τους κι έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Απευθύνω ύστατη  έκκληση σε όλους τους συνδημότες μου και  σε όλους τους συμπατριώτες να ξεπεράσουν το φόβο τους και να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό. Είναι επιτακτικό καθήκον όλων μας να εμβολιαστούμε και να πείσουμε τους δύσπιστους συμπολίτες μας να το κάνουν, καθώς ο εμβολιασμός αποτελεί τη μοναδική διέξοδο στην οξύτατη υγειονομική κρίση που διανύουμε και που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί, αν δεν προσέξουμε, λόγω των μεταλλάξεων. Δεν μπορεί να συνεχίζονται πρακτικές άρνησης εμβολιασμού την ώρα που καθημερινά καταγράφονται ανθρώπινες απώλειες και αύξηση των διασωληνώσεων. Χρέος όλων μας είναι βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση του μαζικού εμβολιασμού.

Παρόντες στον εμβολισμό ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ιωάννα Πινάκα και Αλέκος Χονδρονάσιος καθώς και οι πρόεδροι των ΤΚ Ελευθερίου και Κιλελέρ Ηλίας Αράπης και Θάνος Ζιόμπουρας.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr