Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝΛ: Επίσκεψη του τομεάρχη υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ανδρέα Ξανθού στη Λάρισα



Επίσκεψη του τομεάρχη υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λάρισας Ανδρέα Ξανθού σήμερα Τρίτη στη Λάρισα και συνάντηση με τους Υγειονομικούς που βρίσκονται σε Αναστολή Εργασίας.στο πάρκο των Αναστολών, λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας και της αναπληρώτριας.

Ο κ.Ανδρέας Ξανθός επισκέφθηκε σήμερα πέρα των άλλων το ΠΓΝ Λάρισας και είχε συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και ιατρών. 


Μετά το πέρας της συνάντησης πέρασε από το πάρκο των Αναστολών Εργασίας όπως είχε προγραμματιστεί για να συνομιλήσει με τους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή εργασίας δείχνοντας την στήριξη του τουλάχιστον όσον αναφορά το σκέλος της υποχρεωτικότητας. Μάλιστα τονίστηκε από τον ίδιο με πολύ κατηγορηματικό τρόπο η εμμονή που έχει η σημερινή κυβέρνηση πάνω σε αυτό το θέμα, την στιγμή μάλιστα που έχουν ουσιαστικά καταπέσει τα επιχειρήματα που στηρίζουν τον νόμο της υποχρεωτικότητας.


Από την μεριά τους οι Υγειονομικοί, του  εξέφρασαν την αγωνία για το μέλλον τους αλλά και για τις τραγικές συνθήκες τις  οποίες βιώνουν όλο αυτό το διάστημα των 70 ημερών που είναι σε αναστολή. 


Την ώρα μάλιστα που στο νοσοκομείο αυξάνουν τα κρούσματα αυτών που νοσούν με αποτέλεσμα να επιφορτώνεται το λοιπό προσωπικό όχι μόνο την απουσία αυτών που είναι σε αναστολή και δεν έχουν ακόμη αντικατασταθεί πλήρως αλλά και των εμβολιασμένων συναδέλφων που νοσούν, αφήνοντας πίσω τεράστια δυσαναπλήρωτα κενά. Την ίδια ώρα που τα κρούσματα στην Θεσσαλία δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr