Σέρρες: «Οι κληρικοί είμαστε κι εμείς άνθρωποι με χαρές» – Η απάντηση του ιερέα για τις ημίγυμνες φωτογραφίεςΣάλος έχει ξεσπάσει στις Σέρρες για ιερέα που δημοσιεύει ημίγυμνες φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στο προφίλ του ιερέα υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του ίδιου σε πόζες γυμναστηρίου, ημίγυμνος ή με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα, ενώ δεν υπάρχει φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει ράσο.

Ο ιερέας την Πέμπτη σύμφωνα με το MEGA, έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, απαντώντας στα σχόλια γύρω από το θέμα.

«Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία. Προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους φίλους για τη στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα-για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι», έγραψε.

Σημειώνεται ότι η Μητρόπολη Σιδηρόκαστρου τον έχει καλέσει να «απολογηθεί».


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr