Απρεπή συμπεριφορά δημοσιογράφου του MEGA CHANNEL καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΓΝΛ


Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΛ επισημαίνονται τα εξής:

"Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την απρεπή συμπεριφορά δημοσιογράφου του Mega Channel αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί γενικά ως κανάλι έχοντας το θράσσος πέραν του ότι όλα αυτό το διάστημα χρησιμοποιούν τεχνικές προπαγανδισμού κατ΄εμάς, να εμπαίζουν ανθρώπους που αγωνίζονται για τις επιλογές τους.

Την Τετάρτη και ώρα 8 και 40 ακριβώς επικοινώνησε δημοσιογράφος του Μega με τον κ.Τσάπαλη και τον ενημέρωσε ότι θα κατέβουν την επομένη στην Λάρισα αποκλειστικά για εμάς. Ο κ.Τσάπαλης τους εξήγησε ότι δεν λειτουργεί αυτόνομα και θα ενημερώσει την επιτροπή. Του ζητήθηκε μάλιστα να γίνει και το πρωί της Πέμπτης μία συνάντηση για να παιχτεί το απόγευμα στην εκπομπή του κ.Ευαγγελάτου και φυσικά η απάντηση που πήρε ήταν ότι συνεντεύξεις δίνουμε σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας μόνο ζωντανά.  Το πρωί υπήρχε επικοινωνία ξανά μεταξύ των προαναφερόμενων και  οριστικοποίηση του ραντεβού έξω από το ΠΓΝ Λάρισας. Το περίεργο όπως μας ενημέρωσε ο κ.Τσάπαλης  ήταν η εμμονή του δημοσιογράφου να δωθεί έμφαση στο περιστατικό που έγινε με την κ.Γκάγκα Αναπληρώτρια Υπουργό που είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο προ ημερών, αποχωρώντας μέσα σε δοκιμασίες συναδέλφων. Εδώ είναι που λέει και ο απλός κόσμος «Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί…χτενίζονται».

Παρότι ο δημοσιογράφος γνώριζε τις δυσκολίες που θα είχαν τόσοι άνθρωποι να είναι εκεί και τον σεβασμό που έπρεπε να κατέχει απέναντι στην υποχρέωση που δημιούργησε ο ίδιος και το κανάλι του δεν παρευρέθη  ποτέ,  ταλαιπωρώντας δεκάδες ανθρώπους στην αναμονή και στην αγωνία που έχουν για το μέλλον τους. Τι περιμένεις από «τηλεκατευθυνόμενους;» . Απόδειξη της ενοχής του είναι ότι παρόλο που ενημερώσαμε το κανάλι του αλλά και τα επανειλημμένα τηλεφωνήματα που του έκανε ο κ.Τσάπαλης δεν απάντησε ποτέ και μάλιστα κάποια στιγμή το έκλεισε τελείως. Αυτό και μόνο δείχνει το ήθος τους και την ενοχή τους.

Τους καταγγέλλουμε τόσο όσο αναφορά την συμπεριφορά όσο και τον σκοπό που μας ενόχλησαν και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον. Μάλιστα κηρύττουμε το συγκεκριμένο κανάλι ανεπιθύμητο στον χώρο μας και τασσόμαστε απέναντί τους επίσημα. Αν θέλουν να παίξουν παιχνίδια επικοινωνιακά εμείς δεν θα τους κάνουμε πλέον το χατίρι. Εμείς  αγωνιζόμαστε με όποιο τρόπο, σθένος και αξιοπρέπεια  απέναντι σε έναν νόμο έκτρωμα και πλέον μετά και τα τελευταία γεγονότα που αποδεικνύουν  την παράνοια και την εμμονή αυτής της κυβέρνησης και των υπολοίπων που λύσσαξαν να μας ισοπεδώσουν, θα συνεχίσουμε τον αλύγιστο αγώνα απέναντι σε όλους  γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Για ότι συμβεί ας αναλάβουν τις ευθύνες τους κι αυτοί. Εμείς δεν θα γίνουμε ο σάκος τους για τις συνεχόμενες αποτυχίες τους στην διαχείριση της πανδημίας . Ως εδώ!

Είμαστε ετοιμοπόλεμοι να συνεισφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο απέναντι στους συμπολίτες  μας όπου και όπως χρειαστεί αφού η εμπειρία που κατέχουμε μετά από τρία κύματα πανδημίας δεν μπορεί κανείς να το αναπληρώσει. Αυτό αποδείχθηκε πλέον επί της πράξεως αφού δεν αντικατασταθήκαμε με το γράμμα του νόμου. Ταυτόχρονα αποδείχθηκε ότι ο λόγος που μας έχουν εκτός νοσοκομείου και δουλειάς μας κατέπεσε. Αυτό που δεν μας συγχωρούν είναι ότι σταθήκαμε απέναντί τους ρισκάροντας  ακόμα και με τις ζωές μας και την ισορροπία του οικείου περιβάλλοντος. Να καταλάβουν επιτέλους  ότι υπάρχουν ακόμα στους ανθρώπους δικαιώματα και επιλογές. Και αυτά είναι πιο πάνω για μας, από ένα πιάτο φαί.  Ακόμα και λάθος να είναι οι πράξεις μας  όπως λένε. Δεν παραβαίνουμε το σύνταγμα ούτε προκαλούμε πρόβλημα στην δημόσια υγεία.   Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτοί μας οδήγησαν με τις δικές τους επιλογές  εδώ που φτάσαμε. Εμείς δεν πειράξαμε κανέναν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και πολεμήσαμε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους με θάρρος απέναντι στον ιό και συμπόνια  στον συνάνθρωπο.  Δεν προκαλέσαμε ποτέ σε κανέναν ασθενή ζημιά. Δεν ξυπνήσαμε ξαφνικά ένα πρωί και είπαμε έτσι για το γινάτι μας ένα «ΟΧΙ».  Η κοινωνία πρέπει να ξυπνήσει. Μας τιμωρούν για το τίποτα!  Και τα συστημικά κανάλια σιγοντάρουν! Και τα νοσοκομεία βουλιάζουν! Ποιοι είναι τελικά οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια; ! Την τρομολαγνεία;!  Την επίταξη;!  Τους ανεξήγητους θανάτους;! Την εκτός ελέγχου μάχη που δεν έχει τελειωμό;! Εμείς;! Οι 7000 χιλιάδες υγειονομικοί;! Μήπως φταίμε και για την αύξηση πετρελαίου και  του διπλασιασμού του ρεύματος;! Για τις κατασχέσεις σπιτιών που αρχίσατε; Για την τσάντα του Supermarket την μισοάδεια;!  ΒΑΡΑΤΕ! Αντέχουμε ακόμα….

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ"



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr