Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από το 7ο Δημοτικό Σχολείο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΛαρισαίωνΤο 7ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας συγκέντρωσε και προσέφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Όπως τόνισε ο Διευθυντής του Σχολείου κος Γεωργούλης Βασίλης η προσφορά αυτή έχει ως σκοπό την αγάπη και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά.
Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε το στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ραχωβίτη Χαρούλα η οποία τους ευχαρίστησε για την προσφορά ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της Δομής.  

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς). 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr