Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ μετά από εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών



Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης νεαρών ατόμων στα νότια προάστια της Αθήνας έξω από πολυκατοικία που διαμένει.

Όπως επισημαίνει παραιτήθηκε για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Η παραίτησή του υπεβλήθη την περασμένη Παρασκευή.

Ο έλεγχος και τα ευρήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα 24ωρα, περίπου στις 5 το πρωί της Πέμπτης, άνδρες της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν έλεγχο σε τρία άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα, έξω από σπίτι στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης και όταν ρώτησαν τους νεαρούς πού βρήκαν τα ναρκωτικά, εκείνοι “έδειξαν” τον ένοικο του σπιτιού μπροστά στο οποίο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει ανώτερος δικαστικός. Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έλεγχο στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών. Ο 66χρονος άνδρας προσήχθη και εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση.


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr