Στρατιωτικός στο Βόλο ο ληστής που εισέβαλε σε φαρμακείο στη Λάρισα


Στρατιωτικός που υπηρετεί στην Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας φέρεται να είναι ο δράστης ληστείας που είχε διαπραχθεί σε φαρμακείο στη Λάρισα, στις 29 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για 40χρονο χαμηλόβαθμο στρατιωτικό, που είχε ταυτοποιηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και είχε ομολογήσει την πράξη του, επέστρεψε, ωστόσο, τα χρήματα που είχε αφαιρέσει από την υπάλληλο του φαρμακείου και έτσι η ποινική δίωξη εναντίον του παύει.

Ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, προερχόμενα από εμπλοκή του σε τζόγο. Ο δράστης κατηγορείται ότι είχε εισβάλλει στο φαρμακείο, όταν βεβαιώθηκε ότι η 38χρονη υπάλληλος ήταν μόνη της εκεί. Ο δράστης όρμησε μέσα, φορώντας σκούφο, προστατευτική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

Ο δράστης απειλούσε την υπάλληλο, δείχνοντάς της το όπλο που είχε μέσα από το μπουφάν του, αρπάζοντας τελικά 800 ευρώ από την ημερήσια είσπραξη.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, αποδείχθηκε ότι το όπλο με το οποίο έκανε τη ληστεία ήταν ψεύτικο, ενώ κατασχέθηκε και το μπουφάν που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Ο 40χρονος φέρεται να ομολόγησε στην Ασφάλεια την πράξη του και επέστρεψε τα χρήματα στο φαρμακείο.


Πηγη: e-thessalia.gr