Δήμος Λαρισαίων : Ολοκληρώνεται η διανομή αγαθών ΤΕΒΑ


  • Το πρόγραμμα διανομών σε άλλους Δήμους της Π.Ε. 


Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή, από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων η διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Η διανομή, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη πραγματοποιείται στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης και σε ό,τι αφορά στο Δήμο Λαρισαίων ωφελούμενα είναι  2382 Στους δικαιούχους διανέμονται τα ακόλουθα προϊόντα : Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Ρύζι, Φακές, Φασόλια, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Πραλίνα Φουντουκιού, Μαρμελάδα, Πελτές Ντομάτας, Corn Flakes(για νοικοκυριά με 4-8 μέλη) 3 ΒΥΣ: Σαμπουάν, Υγρό Πιάτων, Καθαριστικό Γενικής Χρήσης και 3 Νωπά προϊόντα: Βόειο κρέας(εκτός μονομελών νοικοκυριών), Χοιρινό κρέας(μόνο για μονομελή νοικοκυριά), Φέτα.

Eπίσης, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν διανομές προιόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ και στους υπόλοιπους Δήμους και ειδικότερα:  Αγιά 13/12, Τέμπτη 13/12, Κιλελέρ 14/12, Ελασσόνα 15/12 και Φάρσαλα 16/12. Στον Τύρναβο η διανομή έχει ολοκληρωθεί. 

Συνολικά από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας  υποστηρίζονται 4.980 οικογένειες με 9.797 μέλη. 

Παρόντες στη διανομή ήταν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτ. Βούλγαρης και Γ. Αλεξούλης,  ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρ. Καλομπάτσιος και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr