Τύρναβος: Συνελήφθη κλέφτης χρημάτων και ποδηλάτου!



Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα και συνελήφθη, σήμερα (01-12-2021) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, -1- ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης διέπραξε τις εξής περιπτώσεις κλοπής στην πόλη του Τυρνάβου:

• το μεσημέρι της 19-11-2021, εισήλθε σε Ιερό Ναό της πόλης και αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής το χρηματικό ποσό των -75- ευρώ και προσωπικά έγγραφα και

• από προχθές (29-11-2021) έως χθες (30-11-2021) το πρωί, διέρρηξε -3- καταστήματα, αφαιρώντας από τα -2- το συνολικό χρηματικό ποσό των -60- ευρώ, ενώ από το τρίτο δεν αφαίρεσε χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διάρρηξης των καταστημάτων, αφαίρεσε ποδήλατο από αυλή οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- διαρρηκτικό εργαλείο (σκύλα), -1- μπαταρία αυτοκινήτου και το αφαιρεθέν ποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.  

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπής, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε άλλα αδικήματα. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου. 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr