ΣΟΚ στον Βόλο: Γνωστός γυναικολόγος σκοτώθηκε σε τροχαίο



Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο γνωστός γυναικολόγος-μαιευτήρας Μίλτος Λασκαρίδης βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινότητα του Αλμυρού Βόλου.

Ο γιατρός, που ήταν 60 ετών, σκοτώθηκε στον κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, υπό άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της. Έπειτα από πρόσκρουση της μηχανής του, ο γυναικολόγος έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν μοιραίες για τη ζωή του, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν διερχόμενοι, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να κάνει κάτι, καθώς ο γιατρός έχασε τη ζωή του στο σημείο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ευξεινούπολη, τόπος καταγωγής του γιατρού, βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Το ίδιο και ο Αλμυρός. Όλοι όσοι τον γνώριζαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Εκτός από γνωστός γυναικολόγος, ο Μίλτος Λασκαρίδης είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Αλμυρού.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr