Προσφορά από την εταιρεία "BRETAS" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΛαρισαίωνΣημαντική ποσότητα με ελιές προσέφερε η εταιρεία  «BRETAS» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Tα προϊόντα παρέδωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Μπρέτας Νίκος ο οποίος μας επισήμανε ότι η εταιρεία είναι εδώ να βοηθήσει τους συμπολίτες μας κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.

Τα προϊόντα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά  ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ότι με τον τρόπο αυτό στηρίζει τις οικογένειες της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr