Επιμελητήριο Λάρισας: Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2022


Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2022

12-14 Μαρτίου 2022 – Metropolitan Expo


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Tο Επιμελητήριο Λάρισας στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει για τη στήριξη των επιχειρήσεων μελών του, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στη Δ.Ε. τροφίμων και ποτών Foodexpo 22.

Η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς και  επιστρέφει δυναμικά 12-14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free  στο Metropolitan Expo στην Αθήνα

Η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων με φυσική παρουσία, αφού μόνο αυτές εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν από ενέργειες και δράσεις άλλων μορφών.

Με 1.350 Έλληνες και ξένους εκθέτες, με 3.500 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, η FOOD EXPO 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει και πάλι την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το διεθνή της χαρακτήρα. Η FOOD EXPO 2022, επίσης, θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 50.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές που αναμένεται να την επισκεφτούν και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες

Το Επιμελητήριο Λάρισας προτίθεται να επιχορηγήσει τις επιχειρήσεις μέλη του που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση με ποσοστό 33,33%. 

Κόστος συμμετοχής ανά τ.μ. : 220€ + 24%

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους και τα τ.μ. που επιθυμούν στον παρακάτω σύνδεσμο: 

(αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2510536900)



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr