Τρίκαλα: Έσβησαν τα φώτα στον 10ο Μύλο των Ξωτικών


Μετά από 30 ημέρες λειτουργίας ο Άη Βασίλης, τα Ξωτικά, οι θρυλικοί Ιππότες  και όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες αποχαιρέτησαν το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου τους επισκέπτες του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου της χώρας μας. 

Ο Μύλος των Ξωτικών λειτούργησε όλο αυτό το διάστημα με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σήμερα έκλεισε τις πύλες του αφήνοντας γλυκές αναμνήσεις και όμορφες εικόνες.


Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο στους εκατοντάδες επισκέπτες που επέλεξαν και φέτος τα Τρίκαλα για τις χειμερινές διακοπές τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στην εποχή της πανδημίας, τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, το Γενικό Νοσοκομείο & το ΕΚΑΒ Τρικάλων και την Δημοτική Αστυνομία για την αμέριστη υποστήριξη τους.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και την υποστήριξη τους: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, COSMOTE, ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ, LEGRAND GR, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΕΕΑΑ), ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΡΑΕ), ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΕΕ, ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ, PLAYMOBIL, ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ.   

Σας ευχαριστούμε για όλα!