Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς: Ζητούν 2,2 δισ. ευρώ από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας – Αυτό είναι το… τιμολόγιοΤο ποσό των 2,2 δισ. ευρώ ζητούν με εξώδικό που απέστειλαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς», δηλώνοντας «συνδιαχειριστές της εθνικής περιουσίας».

Οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» αναφέρουν πως «αν παραχωρηθεί ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπό πρόσωπο χωρίς την προσκόμιση βεβαίωσης DNA, η οποία θα φέρει τα κύρια χαρακτηριστικά του DNA των Ελλήνων ιθαγενών», επιβάλλεται πρόστιμο 1.000.000€ για κάθε παραχώρηση.

«Κανένας δεν νομιμοποιείται να καταδικάσει τις επόμενες γενιές σε αιώνιους σκλάβους, παραχωρώντας δολίως το Πράγμα που είναι απαραίτητο για την επιβίωση», αναφέρεται στο εξώδικο, το οποίο o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, απέστειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

«Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοια φαινόμενα. Έτσι κι εγώ με πολύ χιούμορ λέω ότι προτίθεμαι να κάνω έρανο για να μαζέψω το ποσό, γιατί δεν μου περισσεύουν 2,2 δισ. ευρώ» ανέφερε ο κ. Αγοραστός.

Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς: Αυτό είναι το τιμολόγιο των 1,8 τρισ. ευρώΌλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr